• Головна
  • Новини
  • Обговорили можливості співпраці у напрямку “Вода, санітарія та гігієна” з представниками ЮНІСЕФ
Переглядів: 1273

Обговорили можливості співпраці у напрямку “Вода, санітарія та гігієна” з представниками ЮНІСЕФ

2018 01 24Зустрілись з новою командою напрямку роботи “Вода, санітарія та гігієна” Дитячого Фонду  ООН (ЮНІСЕФ).  Зустріч відбулась 22 січня разом із партнерами в офісі Агентства регіонального розвитку Луганської області (доречі засновником якого є й АСР, а експертна підтримка роботи якого у теперішній час здійснюється і Програмою розвитку ООН (ПРООН).

Обговорили питання:

  • наявності відповідних програмних документів на місцевому та обласному рівнях та як визначаються їх пріоритети громадськістю;
  • обговорили наявні в АСР та АРР дослідження  щодо визначення потреб у доступі до питної води та належним санітарно-гігієнічним умовам населення  Луганської області;
  • обговорили наявні в АСР та АРР  архіви проектів та проектні ідеї, які можуть бути впроваджені за підтримки ЮНІСЕФ.

Під час спілкування обговорили конкретні приклади щодо ініціатив по покращенню стану водозабезпечення, зокрема в Новоайдарському районі  та інших- громадах та районах-партнерах АСР. Гості пообіцяли, після вивчення діяльності громадських організацій області надіслати запрошення на черговий конкурс проектів в сфері “Вода, санітарія та гігієна”.

Нагадаємо, що у 2015 році за підтримки ЮНІСЕФ АСР реалізувало ряд заходів та відповідний проект, про інформація публікувалась тут та інших статтях цього офіційного сайту АСР.

 

 

Яндекс.Метрика