• Головна
  • Новини
  • “Соціальний менеджмент та залучення зацікавлених сторін” для виконавців Надзвичайної кредитної програми з відновлення України за підтримки МФ “Відродження”
×

Попередження

JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /var/www/openjH/open.lg.ua/images/news_2017/2017-12-17
×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/news_2017/2017-12-17
Переглядів: 1079

“Соціальний менеджмент та залучення зацікавлених сторін” для виконавців Надзвичайної кредитної програми з відновлення України за підтримки МФ “Відродження”

2017 12 17 0507 грудня 2017 року у м. Сєвєродонецьку Міжнародний фонд «Відродження» (МФВ) провів семінар із соціального менеджменту та залучення зацікавлених сторін для виконавців Надзвичайної кредитної програми з відновлення України (НКПВУ) у межах проекту Експертної підтримки НКПВУ, який здійснюється МФВ за фінансування Європейської Комісії.

Метою цього проекту є пілотне впровадження у Плану соціального менеджменту та Плану залучення зацікавлених сторін, розроблених МФВ для Міністерства регіонального розвитку України та схвалених Європейським інвестиційним банком відповідно до умов «Надзвичайної кредитної програми для відновлення України» (Закон України від 22.04.2015 № 346-VIII, «Про ратифікацію Фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком (Проект «Надзвичайна кредитна програма для відновлення України»)».

Партнери проекту - аналітичні центри, місцеві громадські організації, а також Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України і Робоча група проекту, що працює при міністерстві. Регіональним партнером у Луганській області, та зокрема у м. Сєвєродонецьку, виступає Громадська організація «Агентство стійкого розвитку Луганського регіону».

Семінар з основ соціального менеджменту та залучення зацікавлених сторін мав на меті підвищити обізнаність регіональних партнерів-виконавців траншів 1 та 2а НКПВУ з таких актуальних питань, як: дотримання соціальних стандартів Європейського інвестиційного банку; конфлікто-чутливий підхід при реалізації відновних проектів; аналіз ризиків; аналіз зацікавлених сторін та шляхи їх залучення.

Довідка про НКПВУ:

Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), співпрацюючи з урядом України, надає фінансування для першої Програми раннього відновлення: багатосекторну кредитну лінію з метою інвестування в раннє відновлення ключових об’єктів інфраструктури в постраждалих областях та задоволення базових потреб, а також забезпечення належних умов проживання для переселенців та приймаючих громад.

Кредит в рамках Програми раннього відновлення на суму 200 мільйонів євро націлений на підтримку багатосекторних інвестиційних схем у муніципальних та соціальних інфраструктурних секторах з метою подолання наслідків конфлікту на Сході України, а також на управління напливом внутрішньо переміщених осіб в інших регіонах країни.

{gallery}news_2017/2017-12-17:::0:0{/gallery}

 

 

Яндекс.Метрика