• Головна
  • Новини
  • Агентство стійкого розвитку Луганського регіону взяло участь у Підсумкова конференція «Підвищення якості муніципальних послуг та менеджменту в контексті об’єднання та співробітництва територіальних громад»
×

Попередження

JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /var/www/openjH/open.lg.ua/images/news_2017/2017-11-27/02
×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/news_2017/2017-11-27/02
Переглядів: 903

Агентство стійкого розвитку Луганського регіону взяло участь у Підсумкова конференція «Підвищення якості муніципальних послуг та менеджменту в контексті об’єднання та співробітництва територіальних громад»

2017 11 27 07Представники Агентства стійкого розвитку Луганського регіону та громад-партнерів, Чмирівської та Троїцької ОТГ взяли участь у підсумковій конференціЇ «Підвищення якості муніципальних послуг та менеджменту в контексті об’єднання та співробітництва територіальних громад», яка була організована в рамках реалізації Програми Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні» БФ “Творчий центр ТЦК” 20 листопада в місті Києві.

В рамках зазначеної вище програми в Україні реалізовувались проекти по трьом напрямкам: «Посилення спроможності об’єднаних територіальних громад в наданні соціальних послуг», «Впровадження сучасних інструментів муніципального менеджменту в нових ОТГ» та «Формування ефективних добровільних пожежних дружин та створення розвинутої мережі місцевої пожежної охорони в населених пунктах на умовах міжмуніципального співробітництва».

Саме в реалізації проекту «Посилення спроможності об’єднаних територіальних громад в наданні соціальних послуг», загальний бюджет якого складає 2 266 000 грн, і приймало участь Агентство стійкого розвитку Луганського регіону, за сприяння якого на територіях Троїцької та Чмирівської об’єднаних територіальних громад було розроблено і в подальшому затверджено рішеннями відповідних рад Програму з надання соціальних послуг. Також, Чмирівській та Троїцькій громаді було передано обладнання та облаштовані робочі місця соціального працівника. Усе це – за фінансової підтримки Ради Європи та організаційної підтримки БФ «Творчий Центр ТЦК».

Слід зазначити, що подібні проекти позитивно впливають на курс децентралізації, якого тримається і Луганська область. Агентство стійкого розвитку покладає надію на подальшу успішну реалізацію подібних проектів в інших громадах та сприятиме зміцненню потенціалу кожної ОТГ нашого краю!

{gallery}news_2017/2017-11-27/02:::0:0{/gallery}

 

 

Яндекс.Метрика