• Головна
  • Новини
  • Засідання Комитету з актуалізації Стратегії розвитку Луганської області
×

Попередження

JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /var/www/openjH/open.lg.ua/images/news_2016/07/2016-07-12
×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/news_2016/07/2016-07-12
Переглядів: 1295

Засідання Комитету з актуалізації Стратегії розвитку Луганської області

2016 07 12 0112 липня прийняли участь в засіданні Комитету з актуалізації Стратегії розвитку Луганської області, на якому був присутній його оновленый склад, відповідно до затвердженого розпорядження Юрія Гарбуза від 07.07.2016 №395.

Що на сьогодні зроблено. Розроблено бачення, основна мета, проведено дослідження експертних думок та зараз вирішено працювати вже більш детально у складі попереденьо обговорених напрямків та відповідних робочих груп, а саме з питань:

  1. Інфраструктура і система життєзабезпечення
  2. Економіка і екологія
  3. Соціальна сфера і культура
  4. Децентралізація та демократичне врядування
  5. Громадська безпека і відбудова миру

Визначено секретарів робочих груп за напрямками, їх складом та загальною координацією роботи груп, перші засідання яких за відповідними напрямками вирішили провести до кінця тижня. На перших засіданнях робочих груп планується обрати 5 відповідальних координаторів, що будуть виконувати функції ”інтелектуальних накопичувачів” роботи груп та представляти їх результати роботи за напрямками.

Експертами ПРООН з питань стратегічного планування, під час своєї презентації зазначила, що має відповідний досвід розробки різних стратегічних документів різного рівня, у тому числі й у Луганській області та у партнерстві з експертами ГО “Агентство стійкого розвитку Луганскього регіону” (АСР). Тому в допомогу від громадськості буде координувати технічну та інформаційну складову представник АСР - Ірина Склярова. Разом буде вестись спеціальний сайт - http://strategy2020.lg.ua/, який буде виконувати функції накопичення даних, результатів, засідань та будь-якої інформації, яка буде задіяна для процесу розробки Стратегії розвитку Луганської області.

Як відомо, Стратегія розроблятиметься до 2020 року по типу та з урахуванням концепції "сталого розвитку” партнерства, але за допомогою та при підтримці ПРООН.

Свої пропозиції та щодо отримання будь-якої інформації, графіку заходів та з питан процесу стратегічного планування в Луганській області можна звертатись за адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

{gallery}news_2016/07/2016-07-12:::0:0{/gallery}

 

 

Яндекс.Метрика