×

Попередження

JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /var/www/openjH/open.lg.ua/images/news_2016/05/2016-05-21
×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/news_2016/05/2016-05-21
Переглядів: 1993

День Європи в Луганській області 2016

2016 05 21 1620 травня у м.Сєвєродонецьку відбулось свято Дня Європи Луганської області 2016. Було організовано 12 локацій на площі біля Сєвєродонецького міського ПАЛАЦУ КУЛЬТУРИ за участю більш 100 учасників, які працювали за наступною схемою з 11.00 до 14.00, а саме:

  1. «Євроквест» та видача «Європаспортов» (Центр сталого розвитку при СНУ ім. В. Даля та Програма Розвитку ООН (UNDP), ГО “Агентство стійкого розвитку Луганського регіону”, ЛОБО “Фонд Громад Луганщини “ХОРС” , ГО “Східна правозахисна група”, Міжнародна орагнізація міграції (MIO), Всесвітня продовольча програма (WFP).
  2. Святковий концерт та місце нагородження учасників Дня Європи.
  3. «Європейське містечко» (вистави та ігри для дітей Сєвєродонецького міського Центру дитячої та юнацької творчості: «Вікторина», «Намалюй флаг», «Величезна розмальовка», «Плутанина», Фото із тамарескою, Колаж про країну ЄС, «Арт-візаж»).
  4. Майстер-клас “Розпиши писанку з орнаментами держав Євросоюзу” (СНУ ім. В. Даля).
  5. “Енергозбереження – запорука сталого розвитку європейських держав” (пізнавальна вистава (СНУ ім. В. Даля).
  6. Досягнення Старобільського району (Ресурсний центр розвитку громад).
  7. Досягення Попаснянського району (ГО “Сонечко”, ГО “Надія”, модульне оригамі).
  8. Досягнення Міловського району (Ресурсний центр розвитку громад, майстри виробів з бісеру та вишивки, картини з соломки).
  9. Майстерня Марківського району (м’які іграшки та ін. вироби).
  10. Майстерня Новоайдарського району (різьба по дереву, вистава).
  11. Майстерня Кремінського району (канзаші, вирізування по дереву, прикраси з бісеру, вишивка, лозоплетіння, глиняна іграшка, вишивка стрічками, мило ручної роботи, вироби з глини, художнє фото).
  12. Досягнення Сватівського району (Ресурсний центр розвитку громад, майстри виробів з вишивки та бісероплетіння, паперопластикові вироби, образотворче мистецтво).

Всього було залучено до свята - 30 партнерів, у тому числі й 6-ть міжнародних організацій. До локацій з досягненнями залучились 2 міста (Сєвєродонецьк та Лисичанськ) та 8 районів області з більше ніж 30-ма мастерами різних творчих виробів... Свято відвідали члени Обласної координаційної ради з питань міжнародної співпраці та жителі громади - біля 1000 осіб дітей та дорослих.

{gallery}news_2016/05/2016-05-21:::0:0{/gallery}

 

 

Яндекс.Метрика