Переглядів: 884

Зустріч з представниками донорів різних країн

 

1 лютого 2017 року представники ГО «Агентство стійкого розвитку Луганського регіону» взяли участь у зустрічі з представниками донорів різних країн, яка відбувалась в Представництві Сєвєродонецького офісу Програми розвитку ООН. 

До Луганської області завітали представники організацій та країн, які всебічно сприяють реалізації проектів відновлення врядування та розбудови миру: Ms. Kaori Shiotsu, First Secretary, Head of Political Section, the Embassy of Japan in Ukraine; Mr. Tsutsui Koji, the Embassy of Japan in Ukraine; Ms. Riny Bus, Political Section, Embassy of the Kingdom of the Netherlands; Mrs. Iryna Skaliy, National Programme Officer, SIDA; Mr. Henrik Huitfeldt, Counsellor, Head of Section for Reform Support, SIDA; Mrs. Ilona Postemska, National Programme Officer, Swiss Development Cooperation Office; Mr. Christian Disler, Programme Officer, Swiss Development Cooperation Office; Ms. Joanna Jurewicz, Counsellor, Embassy of the Republic of Poland in Kyiv.

Представники міжнародних донорів бажали на власні очі познайомитись з головними активістами та представниками НУО, які реалізують проекти міжнародної технічної допомоги на підконтрольній частині Луганської області. Тому, під час зустрічі було презентовано результати виконання роботи за минулі ріки та форсайт планів та проектів, які плануються реалізовуватись у Луганській області наступного року. 

Представники донорів залишись задоволеними станом партнерства НУО та ПРООН на Сході України та висловили свою зацікавленість щдо продовження співпраці.
Нагадуємо, що ГО «АСР» вже більше шести років є партнером ПРООН та його проектів. Нагадуємо, що наразі ПРООН у Луганській області реалізує наступні проекти - «Відновлення врядування та примирення в охоплених конфліктом громадах України», «Верховенство права та правосуддя для громад у постраждалих від конфлікту регіонах України», «Соціальне та економічне відновлення Донбасу», «Місцевий розвиток орієнтований на громаду», які впроваджуються при підтримці Урядів Швеції, Швейцарії, Нідерландів, Японії, Польщі, Чехії та Європейської Комісії.
 

 

 

 

Яндекс.Метрика